Riszta

Mindenről:P

2007.12.06. 19:24 - Riszta

Rémesen sok idő eltelt azóta,amióta leesett az első hó.
Így  Karácsony előtt jól jön,ha egy diák kap munkát.Megörültem amikor a diákmunkaszervezetem sms-t küldött,hogy fizikai munka végezhető.Gondoltam az is megteszi.Csomagolás egy gyáracska dolgozóinak.Ajándékot csomagolunk Karácsonyra.
Ma megtudtam,hogy ez a gyáracska adja a legtöbbet a dolgozóinak...és ha azt vesszük,igencsak kitesznek magukért.De hát megérdemlik a dolgozók.
Normál iskolatáskához hasonló válltáska(rajta  a cég neve), s benne minden jó:pezsgő,tea,forraltbor,tea,szalvéta,ilyen csokis-narancsos puffasztott gabonapelyhes akármi,olyan bonbon....és egy rúd kolbász:).Persze van más is abban a tatyóban,de most ezt nem árulom el:P. csupán 1500 csomagot kell elkészítenünk négyünknek.A mai adag megvolt: kb 150 csomag.Ami nem elég jó...mert hát lesz így túlóra..ami a pénztárcánknak lesz jó...Mire végeztem a mai nappal...hát az ujjbegyeim nagyon fájnak...még a billentyűk lenyomása is fájdalmat okoz...de most egy kicsit mazoista leszek,mert írok még.
Mit is mondhatna az ember a barátokról.Még jó,hogy nem ebből a témából írok majd házidogát az Élet&Pálya órámra.Kik egyáltalán az igazi barátok?Azok akiknek elmondhatod a titkaid...azok akik feltétel nélkül megbiznak Benned és szinte  mindent megosztanak Veled? Vagy talán azok,akik egyik napról a másikra nem szólnak Hozzád és csak a hátad mögött szólogatnak be...és fintorognak ha megjelensz a közelben....hmm....Biztosan ezek az igazi barátok...Na mind1...
Mivel ma van Miklós nap ezért Bodlog névnapot a Miklósoknak!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://riszta.blog.hu/api/trackback/id/tr42254757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása